Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2010
Tom
62
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Nowe trendy w produkcji konserw
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Ruszyły fundusze promocji mięsa
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Technologia COOK-CHILL
(
Tomaszewska M.
)
artykuł:
Mięso z produkcji ekologicznej
(
Rembialkowska E.
,
Badowski M.
)
artykuł:
Walidacja procesu produkcji konserw
(
Tkaczyk T.
)
artykuł:
Wędzenie - proces utrwalania a bezpieczeństwo żywności
(
Kubiak M. S.
,
Borowy T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.