Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2007
|
11
|
05
|
Tytuł artykułu
Żywność funkcjonalna. Cz.III: Prebiotyki - błonnik pokarmowy
Autorzy
Kot M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc funkcjonalna
prebiotyki
blonnik pokarmowy
walory zdrowotne
technologia zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2007
Tom
11
Numer
05
Opis fizyczny
s.44,46-47,fot.
Twórcy
autor
Kot M.
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-48d27c5a-87fd-4a8d-b682-5cb53a0fa29f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.