Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2010
Tom
---
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Dzięki KUPS mamy wiedzą więcej. Podsumowanie kampanii "5 porcji warzyw, owoców lub soku"
artykuł:
Moje zadanie: promować polską żywność. Rozmowa z Dr. Markiem Sawickim, Ministrem Rolnictwa i Rozwoju Wsi
(
Zarebska A.
)
artykuł:
Inwestujemy w przyszłość. Rozmowa ze Sławomirem Cichackim, Wiceprezesem SM ROTR w Rypinie
artykuł:
Docenić nasze narodowe dobro
(
Kosnik E.
)
artykuł:
W stronę logicznych rozwiązań. Rada Gospodarki Żywnościowej kontra patologie rynkowe
(
Zieba S.
)
artykuł:
Nowoczesna diagnostyka mikrobiologiczna. Rozmowa z Dorotą Pawluch, Dyrektor ds. Marketingu i Sprzedaży Mikrobiologii Przemysłowej bioMerieux Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Wysoka jakość - powtarzalny produkt. Rozmowa z Józefem Konarczakiem, Prezesem Zarządu Zakładu Mięsnego Konarczak
artykuł:
Chcemy ułatwić kontakty polsko-rosyjskie. Rozmowa z Agnieszką Rembisz, Dyrektor Biura Współpracy Międzynarodowej Agencji Rynku Rolnego
(
Zarebska A.
)
artykuł:
Nasz oręż to innowacje. Rozmowa z Antonim Stelmaszyńskim, Zastępcą Prezesa oraz Zbigniewem Łukasikiem, Kierownikiem Działu Marketingu Spółdzielni Mleczarskiej w Gostyniu
artykuł:
Handel musi być niezależny od polityki. Rozmowa z Markiem Marcem, Prezesem Etron Consulting Group
(
Zarebska A.
)
artykuł:
Firma wyrosła z polskiej tradycji. Rozmowa z Radosławem Janikiem, Prezesem Zarządu Spółdzielni Pszczelarskiej APIS w Lublinie, istniejącej od 1932 roku najwiekszej firmy produkującej miody pitne
artykuł:
W stronę żywności wygodnej. Wpływ obróbki termicznej na bioaktywne składniki owoców i warzyw
(
Czaplicki S.
,
Ogrodowska D.
)
artykuł:
Targi spełnionych oczekiwań? Polagra 2010. Kolejna edycja najważniejszej polskiej imprezy branży
artykuł:
Technologia żywności - nowe wyzwania. Nauka w służbie i promocji żywności
(
Lenart A.
)
artykuł:
Bez barier i ograniczeń. Polsko-gruzińskie stosunki gospodarcze
(
Oniszczuk M.
)
artykuł:
Utrzymujemy pozycje lidera. Rozmowa z Dr. Inż. Wojciechem Henrykowskim, Prezesem Zarządu Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji SA
artykuł:
Bezpieczeństwo w transporcie. Rozmowa z Martą Górską, Marketing Manager CHEP Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Odpowiedź na oczekiwania lokalnych przedsiębiorców. Rozmowa z lek. wet. Jarosławem Naze, Zastępcą Głównego Lekarza Weterynarii
(
Zarebska A.
)
artykuł:
Konsolidacja w przemyśle spożywczym. Cz.II
(
Szczepaniak I.
)
artykuł:
Tradycja i przyszłość. Rozmowa ze Zbigniewem Krukiem, Prezesem Zakładów Mięsnych Zbyszko
artykuł:
Etos w służbie zysku? Staranność porządnego kupca a podatność konsumenta na nieuczciwe praktyki
(
Korzycka-Iwanow M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.