Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego
2008
|
04
|
4
|
Tytuł artykułu
Wpływ żywienia paszami oleistymi, suplementacji witaminą E oraz pochodzenia rasowego na wybrane parametry jakościowe i teksturę mięsa jagniąt
Autorzy
Krzysztoforski K.
,
Borys B.
,
Kaczor U.
,
Banasik N.
Warianty tytułu
EN
Effect of feeding oilseed feeds, vitamin E supplementation and breed origin on some quality parameters and texture of lamb meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
jagnieta
jakosc
len
makuchy rzepakowe
miesien najdluzszy ledzwi
mieso jagniece
mieszance
nasiona oleiste
owca koludzka
owce
pasze
tekstura
tucz
ubytki termiczne
witamina E
wyciek rozmrazalniczy
zawartosc kolagenu
zawartosc tluszczu
zywienie zwierzat
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego
Rocznik
2008
Tom
04
Numer
4
Opis fizyczny
s.125-136,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krzysztoforski K.
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Borys B.
autor
Kaczor U.
autor
Banasik N.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-3f021dca-c4a6-4a76-ad42-cece74440d08
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.