Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Ekonatura
2007
|
06
|
Tytuł artykułu
Mikotoksyny w środkach spożywczych
Autorzy
Sniady R.A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
aflatoksyna B1
aflatoksyna B2
aflatoksyna G
aflatoksyna M1
choroby grzybowe
dawki dopuszczalne
deoksyniwalenol
dopuszczalny poziom ryzyka
dzialania zapobiegawcze
mikotoksyny
nawozy naturalne
ochratoksyna A
ochrona roslin
plesnie toksynotworcze
plodozmian
porownanie
produkty spozywcze
przepisy prawne
rolnictwo ekologiczne
rolnictwo konwencjonalne
rozporzadzenia unijne
substancje toksyczne
warunki przechowywania
Wydawca
-
Czasopismo
Ekonatura
Rocznik
2007
Numer
06
Opis fizyczny
s.19-22,tab.
Twórcy
autor
Sniady R.A.
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-3e7f119b-3629-4688-a5ad-712ae8d1ba60
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.