Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnologia
2001
|
3
|
Tytuł artykułu
Zmiany właściwości immunoreaktywnych białek mleka krowiego w wybranych procesach termicznych i fermentacji mlekowej
Autorzy
Wroblewska B.
,
Jedrychowski L.
Warianty tytułu
EN
Changes of immunoreactive properties of cow milk proteins as a result of technological processing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
alergennosc
alfa-laktoalbumina
bakterie kwasu mlekowego
beta-laktoglobulina
bialka mleka
fermentacja mlekowa
mikrofale
mleko krowie
pasteryzacja
procesy termiczne
test ELISA
ultradzwieki
wlasciwosci immunoreaktywne
zmiany wlasciwosci
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnologia
Rocznik
2001
Numer
3
Opis fizyczny
s.189-201,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wroblewska B.
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk, ul.Tuwima 10, 10-747 Olsztyn
autor
Jedrychowski L.
Bibliografia
Uwagi
PL
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-3c0a4284-e09a-4ab1-9d35-ed4e3667db1c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.