Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2008
|
12
|
2[162]
|
Tytuł artykułu
Wpływ mocy mikrofal na jakość suszu jabłkowego
Autorzy
Marzec A.
,
Zadrozna M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Influence of microwave power on quality of dried apple
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
jablka
susze owocowe
suszenie konwekcyjno-mikrofalowe
tekstura
wlasciwosci sensoryczne
wlasciwosci akustyczne
wlasciwosci mechaniczne
jakosc
mikrofale
EN
apple
dried fruit
microwave-convective drying
texture
sensory property
acoustic property
mechanical property
quality
microwave
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
2[162]
Opis fizyczny
s.457-467,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Marzec A.
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C, 02-786 Warszawa
autor
Zadrozna M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-2d44072a-be79-4d3d-ab89-8c489d532e25
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.