Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Ekonatura
2004
|
02
|
Tytuł artykułu
Czy polska żywność jest bezpieczna dla zdrowia?
Autorzy
Biernat J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
aminy aromatyczne heterocykliczne
azotany
azotyny
bezpieczenstwo zywnosciowe
dioksyny
jakosc konsumpcyjna
metale ciezkie
monitoring ekologiczny
pestycydy
raporty
substancje szkodliwe
weglowodory aromatyczne wielopierscieniowe
zagrozenia zdrowia
zanieczyszczenia srodowiska
zywnosc ekologiczna
zywnosc pochodzenia roslinnego
zywnosc pochodzenia zwierzecego
Wydawca
-
Czasopismo
Ekonatura
Rocznik
2004
Numer
02
Opis fizyczny
s.12-14,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Biernat J.
Instytut Bromatologii, Akademia Medyczna we Wrocławiu, Wroclaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-2d313b47-57b8-47b7-a3ce-51fa59e0eeda
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.