Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2009
|
57
|
11
|
Tytuł artykułu
Jakie jest, a jakie powinno być spożycie chleba w Polsce
Autorzy
Piesiewicz H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Polska
pieczywo
chleb
spozycie zywnosci
spadek spozycia
konsumenci
plec
wiek czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2009
Tom
57
Numer
11
Opis fizyczny
s.18,tab.,wykr.
Twórcy
autor
Piesiewicz H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-2a5f2dd6-fea5-45a7-9232-d06204fa6c3a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.