Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2010
|
54
|
07
|
Tytuł artykułu
Przetwory owsiane cennym składnikiem naszej diety
Autorzy
Achremowicz B.
,
Gibinski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
beta-glukany
bialko
blonnik pokarmowy
fityniany
owies
przeciwutleniacze
przetworstwo zbozowe
przetwory owsiane
przetwory zbozowe
sole mineralne
tluszcz
weglowodany
witaminy
wlasciwosci prozdrowotne
zawartosc beta-glukanu
zawartosc bialka
zawartosc blonnika pokarmowego
zawartosc popiolu
zawartosc tluszczu
zawartosc weglowodanow
zawartosc witamin
ziarno zboz
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2010
Tom
54
Numer
07
Opis fizyczny
s.13-15
Twórcy
autor
Achremowicz B.
Katedra Technologii Węglowodanów, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Gibinski M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-28b0bd81-78fb-4638-9d5c-bc96d815083c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.