Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2011
|
63
|
06
|
Tytuł artykułu
Stabilność przechowalnicza kiełbasy parzonej, peklowanej bez użycia azotanów(III)
Autorzy
Bagnowska A.
,
Mostowski R.
,
Krala L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo miesa
wedliny
przechowywanie
procesy technologiczne
peklowanie
kielbasa parzona
technologia produkcji
propozycje zmian
badania naukowe
dodatki do zywnosci
chitozan
alfa-tokoferol
likopen
ocena jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2011
Tom
63
Numer
06
Opis fizyczny
s.10-13,rys.
Twórcy
autor
Bagnowska A.
autor
Mostowski R.
autor
Krala L.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-26e79cd2-e6b0-4852-9e59-6ec957c94519
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.