Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2004
|
72
|
2
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka jakości tusz i mięsa tuczników o zróżnicowanym wycieku naturalnym z tkanki mięśnia longissimus lumborum
Autorzy
Krzecio E.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Zybert A.
,
Sieczkowska H.
,
Antosik K.
,
Miszczuk B.
,
Wlodawiec P.
Warianty tytułu
EN
The characteristic of carcass and meat quality of fatteners differentiated by drip loss from longissimus lumborum musce tissue
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
tuczniki
tusze wieprzowe
mieso wieprzowe
jakosc
masa tuszy
grubosc sloniny
miesien najdluzszy ledzwi
wyciek naturalny
odczyn miesa
przewodnosc elektryczna
barwa
korelacja fenotypowa
wspolczynnik korelacji
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2004
Tom
72
Numer
2
Opis fizyczny
s.143-153,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krzecio E.
Katedra Hodowli Trzody Chlewnej i Oceny Mięsa, Akademia Podlaska w Siedlcach, ul. B. Prusa 14, 08-110 Siedlce
autor
Kocwin-Podsiadla M.
autor
Zybert A.
autor
Sieczkowska H.
autor
Antosik K.
autor
Miszczuk B.
autor
Wlodawiec P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-23044579-08ef-4029-8a16-82ccb5f5e094
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.