Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2008
|
11
|
2
|
Tytuł artykułu
The effect of functional blends on shelf life of model processed meats
Autorzy
Bilska A.
,
Krysztofiak K.
,
Uchman W.
,
Konieczny P.
,
Fabianowska-Stasiak I.
,
Pipowski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
acceleration
foodstuff
functional blend
lipid change
microbiological contamination
model meat product
oxidation process
oxidative change
sausage
shelf life
spice herb
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
2
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume11/issue2/art-15.html
Twórcy
autor
Bilska A.
Institute of Meat Technology, University of Life Sciences in Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Krysztofiak K.
autor
Uchman W.
autor
Konieczny P.
autor
Fabianowska-Stasiak I.
autor
Pipowski P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-1fdcce81-ee01-4002-95d0-f885cf8eac57
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.