Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2010
|
14
|
03
|
Tytuł artykułu
Pieczywo pszenne z dodatkiem skrobi opornej
Autorzy
Wojciechowicz A.
,
Gil Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
pieczywo pszenne
technologia produkcji
dodatki do zywnosci
skrobia oporna
blonnik pokarmowy
wartosc odzywcza
zywienie czlowieka
fizjologia zywienia
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2010
Tom
14
Numer
03
Opis fizyczny
s.34,36-37,fot.
Twórcy
autor
Wojciechowicz A.
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Gil Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-1d1e9e62-71d4-4b56-b497-b0a86ae19b03
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.