Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Nauki Inżynierskie i Technologie
2009
|
1(57)
|
Tytuł artykułu
Trudności związane z funkcjonowaniem systemu HACCP i sposoby ich przezwyciężania w wybranym zakładzie piekarniczym
Autorzy
Kmieckowiak A.
,
Lesiow T.
Warianty tytułu
EN
Difficulties of system HACCP functioninig and overcoming difficulties in a chosen bakery plant
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
piekarnie
piekarstwo
systemy jakosci
system HACCP
analiza zagrozen
krytyczny punkt kontrolny
funkcjonowanie
zarzadzanie jakoscia
pieczywo
chleb graham
technologia produkcji
zagrozenia biologiczne
zagrozenia mikrobiologiczne
zagrozenia fizyczne
zagrozenia chemiczne
wartosc odzywcza
piramida zdrowia
oczekiwania konsumentow
bezpieczenstwo zywnosci
wdrozenia do praktyki
propozycje zmian
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2009
Numer
1(57)
Opis fizyczny
s.72-100,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kmieckowiak A.
autor
Lesiow T.
Katedra Analizy Jakości, Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-1b2dcd34-a20a-408c-989e-af3cd673aa49
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.