Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2010
|
62
|
01
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie dziczyzny w przetwórstwie mięsa
Autorzy
Czerwinska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo miesa
dziczyzna
mieso
wartosc odzywcza
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
jakosc kulinarna
obrobka kulinarna
elementy tuszy
wedliny
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2010
Tom
62
Numer
01
Opis fizyczny
s.10-12,tab.,fot.
Twórcy
autor
Czerwinska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-1738324d-25b0-487c-89d0-7fa64a46c24d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.