Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2008
|
11
|
2
|
Tytuł artykułu
Antioxidant content in black currants from organic and conventional cultivation
Autorzy
Kazimierczak R.
,
Hallmann E.
,
Rusaczonek A.
,
Rembialkowska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
anthocyanin
antioxidant content
black currant
conventional cultivation
cyclooxygenase
flavonoids
natural antioxidant
organic cultivation
phenolic compound
phosphodiesterase
vitamin C
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
2
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume11/issue2/art-28.html
Twórcy
autor
Kazimierczak R.
Department of Functional Food and Commodities, Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 166, 02-787 Warsaw, Poland
autor
Hallmann E.
autor
Rusaczonek A.
autor
Rembialkowska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-1506bbe2-a6e6-4d2b-8e16-67dc1f8ff6f9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.