PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 44 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ dodatków pochodzenia mlecznego na jakość pieczywa pszennego

Warianty tytułu

EN
Influence of dairy products on wheat bread quality

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

44

Numer

3

Opis fizyczny

s.841-846,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Zbóż, Katedra Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
autor
autor

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-12a0d41f-6623-4e55-a438-d948ef18d98b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.