Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2008
|
03
|
Tytuł artykułu
Wybrane czynniki wpływające na jakość serów podpuszczkowych
Autorzy
Reps A.
,
Wisniewska K.
Warianty tytułu
EN
Selected factors with influence cheesess quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2008
Numer
03
Opis fizyczny
s.4-6,fot.
Twórcy
autor
Reps A.
Katedra Biotechnologii Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Wisniewska K.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-0d71e77a-b663-43ac-9583-8670f81908d8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.