Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2010
Tom
14
Numer
01-02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01-02
artykuł:
Wielu nas do pieczenia chleba, czyli zjednoczona Europa o różnych smakach pieczywa - cz.II
(
Dominik P.
)
artykuł:
Clafoutis, voila!
(
Kania A.
)
artykuł:
Pakowanie jest zbyt poważną rzeczą, by powierzać ją ludziom. Rozmowa z Waldemarem Salamonem, wiceprezesem firmy Silny and Salamon
artykuł:
Powrót przyjemności spożywania śniadań
(
Borsari K.
)
artykuł:
Smakowity mezalians
artykuł:
Prawidłowe znakowanie żywności
(
Kot M.
)
artykuł:
Nad Zatoką Drzewa Figowego
(
Karud W.
)
artykuł:
Zwinne handpresso
artykuł:
W sieci z konieczności?
artykuł:
Metody badania jakości mąki - cz.III
(
Kot M.
)
artykuł:
Nowa nazwa firmy nie zmienia naszej filozofii działania. Ze Stefanem Michałem Plebanem, prezesem firmy CSM Polska (do ubiegłego roku Bakemark Polska) rozmawia...
(
Olma G.
)
artykuł:
W krainie wampirów i sękaczy
(
Konkol S.
)
artykuł:
Brownie - murzynek z zakalcem
(
Bielawska-Pekala A.
)
artykuł:
Tłusty czwartek
(
Witkowski M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.