PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 22 | 2 |

Tytuł artykułu

Zmiany zawartości niektórych kwasów tłuszczowych podczas dojrzewania mięsa cielęcego

Warianty tytułu

EN
Changes in the level of some fatty acids in the period of calf meat ageing

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

22

Numer

2

Opis fizyczny

s.613-616, tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Hodowli Bydła, Akademia Rolnicza w Krakowie, al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
autor
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-06cb2ba4-9dc0-4498-a97f-a801cb97e16f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.