Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2010
|
54
|
09
|
Tytuł artykułu
Modyfikacja właściwości mąki przez jej dodatkowe rozdrabnianie
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
mlynarstwo
mlyny
modyfikacja maki
poprawa wlasciwosci
przetworstwo zbozowo-mlynarskie
przetwory zbozowe
rozdrabnianie
schemat przemialowy
stopien rozdrobnienia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2010
Tom
54
Numer
09
Opis fizyczny
s.60-61,rys.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-0039c383-3161-4070-9c4f-e2fdf380bf65
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.