Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
10
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
Wydawca
-
Rocznik
1996
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Metabolity gatunku Nigrospora oryzae. II. Metody izolowania metabolitow i wstepne rozpoznanie glownej frakcji lipidowej
(
Jarosz B.
), s. 7-26
artykuł:
Aktywnosc dehydrogenazy izocytrynianowej drozdzy a tempo tworzenia kwasu cytrynowego
(
Robak M.
,
Wojtatowicz M.
,
Rymowicz W.
), s. 27-35
artykuł:
Wplyw nawozenia organicznego i mineralnego na zdrowotnosc i cechy towaroznawcze pszenzyta ozimego odmiany Bolero
(
Narkiewicz-Jodko M.
,
Gil Z.
,
Krezel R.
), s. 37-46
artykuł:
Wplyw nawozow organicznych i mineralnych na wartosc technologiczna pszenzyta ozimego odmiany Bolero
(
Gil Z.
,
Narkiewicz-Jodko M.
,
Krezel R.
), s. 47-56
artykuł:
Ocena skladu chemicznego i wartosci wypiekowej kilku odmian pszenicy
(
Subda H.
,
Karolini-Skaradzinska Z.
), s. 57-67
artykuł:
Zmiany wlasciwosci organoleptycznych ziemniakow obranych, pakowanych prozniowo
(
Lisinska G.
,
Kita A.
,
Tajner A.
,
Wlasniak K.
), s. 69-77
artykuł:
Zmiany jakosci czipsow ziemniaczanych podczas przechowywania
(
Lisinska G.
,
Kita A.
,
Tajner A.
,
Moskal B.
), s. 79-89
artykuł:
Otrzymywanie sokow przecierowych z marchwi przy udziale preparatu Trichoderma reesei M7-1
(
Szymanski L.
,
Witkowska D.
), s. 91-100
artykuł:
Niektore wlasciwosci biodegradowalnego tworzywa otrzymanego ze skrobi i polimeru syntetycznego - kopolimer etylen - kwas akrylowy
(
Leszczynski W.
,
Golachowski A.
,
Zieba T.
), s. 101-112
artykuł:
Ocena sposobu zywienia hutnikow
(
Zechalko-Czajkowska A.
,
Ditchen-Rynarzewska G.
,
Biernat J.
,
Lubczynska-Kowalska W.
), s. 113-125
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.