Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
64
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Wydawca
-
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
64
artykuł:
Nowe metody oznaczania toksycznych skladnikow sladowych w surowcach i produktach spozywczych
(
Maslowska J.
,
Leszczynska J.
,
Owczarek A.
,
Wojtysiak K.
,
Duda J.
,
Swat B.
,
Kucharska U.
), s. 5-33
artykuł:
Zastosowanie sztucznych sieci neuronowych w cukrownictwie. Czesc I: Budowa i dzialanie sztucznych sieci neuronowych
(
Dobrowolski M.
,
Iciek J.
), s. 35-50
artykuł:
Wplyw dodatku amarantusa na jakosc wybranych wyrobow ciastkarskich
(
Sucharzewska D.
,
Nowakowska K.
), s. 51-66
artykuł:
Elektrochemiczna redukcja produktow ozonowania alfa-pinenu i kar-3-enu
(
Smigielski K.
,
Kula J.
,
Czaszke P.
), s. 67-76
artykuł:
Badania rownowagowych reakcji kompleksowania jonow metali przejsciowych z wybranymi bioligandami
(
Maslowska J.
,
Kucharska U.
,
Owczarek A.
,
Janiak J.
,
Duda J.
,
Lacka A.
), s. 77-94
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.