Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
52
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Wydawca
-
Rocznik
1997
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
52
artykuł:
Kryteria oceny i selekcja mikroorganizmow jako skladnikow preparatow probiotycznych
(
Grzybowski R. A.
,
Stecka K. M.
,
Szkudzinska-Rzeszowiak E. A.
,
Milewski J. A.
,
Chablowska B.
,
Brzoska F.
,
Strzetelski J.
,
Urbanczyk J.
), s. 5-30
artykuł:
Wplyw wybranych parametrow hodowli na wzrost bakterii fermentacji mlekowej i wytwarzanie niektorych metabolitow
(
Stecka K. M.
,
Szkudzinska-Rzeszowiak E. A.
,
Grzybowski R. A.
,
Milewski J. A.
), s. 31-53
artykuł:
Poszukiwanie bakterii fermentacji mlekowej zdolnych do wykorzystywania celulozy lub ksylanu jako jedynego zrodla wegla
(
Zielinska K.
,
Miecznikowski A.
,
Suterska A.
), s. 54-65
artykuł:
Dobor szczepow drozdzy do produkcji spirytusow owocowych
(
Badocha E.
,
Stecka K. M.
,
Milewski J. A.
,
Szkudzinska-Rzeszowiak E. A.
,
Zalewska T. H.
), s. 66-83
artykuł:
Pszenzyto jako surowiec w bezcisnieniowej technologii produkcji spirytusu surowego
(
Stecka K. M.
,
Rzepka E.
,
Badocha E.
), s. 84-93
artykuł:
Oznaczanie zawartosci lotnych zasad azotowych w spirytusie
(
Milewski J. A.
,
Witkowska E.
,
Rzepka E.
,
Pasterz B.
,
Zalewska T. H.
), s. 94-107
artykuł:
Zastosowanie kalorymetrycznego pomiaru ciepla spalania do oznaczania wartosci energetycznej zywnosci
(
Zbiec M. A.
,
Poplawska S.
), s. 108-117
artykuł:
Wykorzystanie chromatografii oddzialywan hydrofobowych do oczyszczania beta-glukozydazy i oksydazy polifenolowej
(
Halasinska A.
,
Trzcinska M.
,
Sieliwanowicz B.
), s. 118-127
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.