Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
31
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Wydawca
-
Rocznik
1994
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
31
artykuł:
Badania nad przydatnoscia urzadzenia ultradzwiekowego ULTRA-FOM do oceny miesnosci tusz wieprzowych w Polsce
(
Borzyta K.
,
Grzeskowiak E.
,
Piechocki T.
,
Borys A.
,
Dimke W.
), s. 7-29
artykuł:
Contribution to mechanism of meat softening in the plasticization processes
(
Tyszkiewicz I.
,
Olkiewicz M.
), s. 31-39
artykuł:
Microstructure of finely comminuted pork meat influenced by sodium chloride
(
Makala H.
,
Klosowska D.
,
Tyszkiewicz I.
), s. 41-50
artykuł:
Rheological characteristics of gels used as fat replacers in sausages with homogenous structure of stuffing
(
Senik I.
,
Olkiewicz M.
), s. 51-63
artykuł:
Proteinases of muscle. [A review]
(
Drobisz-Kopydlowska D.
), s. 65-71
artykuł:
Wplyw roznych technik pakowania miesa w prozni i atmosferze modyfikowanej na ubytki masy w czasie przechowywania i po obrobce cieplnej
(
Kowalski Z.
,
Urban A.
,
Mutkowski A.
), s. 73-93
artykuł:
Zastosowanie metody HPLC do jednoczesnego oznaczania zawartosci witaminy A i E w olejach roslinnych
(
Zorawski A.
,
Kosiba C.
), s. 95-104
artykuł:
Stan obecny biologicznego oczyszczania sciekow. [Artykul przegladowy]
(
Orzeszko G.
,
Sutarzewicz D.
), s. 105-119
artykuł:
Wplyw zawartosci tluszczu i kolagenu na kruchosc miesa jagniecego
(
Kedzior W.
,
Lesniak A.
), s. 121-139
artykuł:
Wybrane parametry jakosciowe miesa tryczkow merynosowych i mieszancow przechowywanego w warunkach chlodniczych
(
Brzostowski H.
,
Tanski Z.
,
Milewski S.
,
Borejszo Z.
), s. 141-154
artykuł:
Wplyw podawania chronionych nasion dyni jadalnej na poprawe jakosci miesa jagniecego
(
Patkowska-Sokola B.
,
Bodkowski R.
,
Dobrzanski Z.
,
Bodak E.
,
Jarosz L.
), s. 155-174
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.