Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
34
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Wydawca
-
Rocznik
1997
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
34
artykuł:
Przydatnosc pomiarow wizyjnych do szacowania skladu tkankowego poltusz wolowych
(
Wichlacz H.
,
Grzeskowiak E.
), s. 5-13
artykuł:
Wplyw skladu tkankowego na ekonomike rozbioru i wykrawania tusz wieprzowych
(
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
,
Wajda S.
), s. 15-28
artykuł:
Wplyw elektrostymulacji i temperatury wychladzania na kruchosc i jasnosc barwy miesni wycinanych z cieplych poltusz jalowek
(
Kien S.
,
Borzuta K.
), s. 29-37
artykuł:
Jakosc miesa kozlat z krzyzowania koz polskich bialych uszlachetnionych rasa burska
(
Kedzior W.
,
Kalinowska B.
,
Cecugiewicz S.
), s. 39-46
artykuł:
Wplyw sily jonowej solanki w procesie masowania miesa wieprzowego na wlasciwosci reologiczne spoin produktu formowanego
(
Olkiewicz M.
), s. 47-64
artykuł:
Effect of protein and carbohydrate fat replacers on texture and consumer acceptance of comminuted meat products
(
Tyszkiewicz I.
,
Matuszewska I.
,
Barylko-Pikielna N.
,
Senik I.
), s. 65-77
artykuł:
Sensoric texture profile analysis, applied in evaluation of model finely comminuted meat products, differing in salt content and type of complementary proteins
(
Makala H.
), s. 79-98
artykuł:
The influence of retorting conditions on selected texture parameters of natural and restructured beef
(
Tyszkiewicz S.
,
Daun H.
,
Komosa J.
,
Borys A.
), s. 99-113
artykuł:
Phenols penetration into meat products in the process of smoking
(
Borys A.
), s. 115-120
artykuł:
Wplyw dodatku rafinowanego oleju rzepakowego na wybrane cechy fizykochemiczne modelowych farszow miesnych
(
Kowalski Z.
,
Cepiak S.
), s. 121-130
artykuł:
Oxidation of cholesterol and presence of oxysterols in foods
(
Karpinski R.
,
Cieslak B.
,
Cosel A.
,
Jankowski P.
,
Grzeskiewicz S.
,
Bartnikowska E.
,
Obiedzinski M. W.
), s. 131-144
artykuł:
Characteristics of oils obtained from rapeseeds by pressing and extraction method in industrial scale
(
Platek T.
,
Krygier K.
), s. 145-155
artykuł:
Individual positional trans isomers of the C 18:1 acid in the hydrogenated rapeseed oils from the domestic plants
(
Jakubowski A.
,
Pilat K.
,
Jerzewska M.
,
Braczko M.
), s. 157-169
artykuł:
Evaluation of structural changes in cured meat trough the determination of myosin in the centrifugal drip
(
Grzes B.
,
Pospiech E.
,
Greaser M. L.
,
Mozdziak P. E.
), s. 171-177
artykuł:
Determination of nitrite and nitrate content in meat products using flow injection analysis
(
Klossowska B.
), s. 179-188
artykuł:
Determination of nitrite and nitrate in meat products after enzymatic reduction of nitrate
(
Klossowska B.
), s. 189-196
artykuł:
Dzialania marketingowe przedsiebiorstw przemyslu miesnego. Wyniki badan
(
Pasternak K.
), s. 197-214
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.