Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
55
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rolnictwo
Wydawca
-
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
55
artykuł:
Wplyw spadku poziomu nawozenia na zawartosc skladnikow nawozowych w wodach odplywajacych ze zlewni rolniczej
(
Bartoszewicz A.
), s. 3-13
artykuł:
Czynniki determinujace zapotrzebowanie na zywnosc oraz produkcje zywnosci w wojewodztwie poznanskim
(
Baum R.
), s. 15-30
artykuł:
Prognoza bilansu zywnosciowego dla wojewodztwa poznanskiego do 2010 roku
(
Baum R.
), s. 31-42
artykuł:
Strategia polskiego rolnictwa - opcje rozwoju
(
Blazek M.
), s. 43-54
artykuł:
Zarzadzanie przez jakosc a strategia rozwoju przedsiebiorstw rolnych
(
Blazek M.
), s. 55-67
artykuł:
Wybrane problemy jakosci chowu bydla w rynkowym systemie gospodarowania
(
Blazek M.
,
Blazek M.
), s. 69-80
artykuł:
Zastosowanie markerow izoenzymatycznych do identyfikacji mieszancow oddalonych lucerny
(
Broda Z.
,
Springer B.
,
Szklarska-Spitalniak H.
), s. 81-88
artykuł:
Water purity and Elisa test reliability in potato seed certification
(
Czajka M.
,
Tucholka D.
), s. 89-93
artykuł:
Korelacje fenotypowe i genotypowe pomiedzy cechami rzepaku ozimego w zroznicowanej genetycznie populacji popromiennej
(
Luczkiewicz T.
,
Baczkiewicz B.
), s. 95-99
artykuł:
Zmiennosc cech roslin i nasion rzepaku ozimego pokolenia M 1-17
(
Luczkiewicz T.
,
Baczkiewicz B.
), s. 101-105
artykuł:
Plonowanie prosa perlowego [Pennisetum glaucum [L.]] w zaleznosci od rozstawy rzedow i ilosci wysiewu
(
Malecka I.
,
Pudelko J.
,
Blecharczyk A.
), s. 107-114
artykuł:
Mozliwosci chemicznego zwalczania chwastow w uprawie kukurydzy cukrowej
(
Waligora H.
), s. 115-121
artykuł:
Wplyw obsady roslin na przebieg wegetacji i ksztaltowanie sie cech morfologicznych kukurydzy cukrowej
(
Waligora H.
), s. 123-130
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.