Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1997
Tom
49
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
65 lat prezesa
, s. 17
artykuł:
Rozmawiamy z Lechoslawem Chocieszynskim prezesem Pomorskiego Przemyslu Miesnego Agros-Koszalin SA
(
Lekawski K.
), s. 18-20
artykuł:
Z PROWANA w Pultusku
, s. 22-23
artykuł:
Certyfikacja wedlug norm ISO 9000 i ISO 14000 przyszloscia przedsiebiorstw przemyslu spozywczego
(
Berdowski J. B.
), s. 24-25
artykuł:
Perspektywy cisnieniowania w technologii miesa
(
Tyszkiewicz I.
), s. 26-30
artykuł:
CRYOVAC na targach Polagra'97 Swiat nowych mozliwosci
, s. 32-33
artykuł:
Podstawowe metody analizy sensorycznej
(
Adamik A.
), s. 34-37
artykuł:
Rola czynnikow biologicznych i technologicznych w skazeniu miesa i przetworow miesnych paleczkami Salmonella
(
Janitz W.
), s. 44-47
artykuł:
Wartosc rzezna i jakosc miesa buhajkow pochodzacych od krow rasy czarno-bialej i buhajow ras Limousine oraz Salers
(
Wajda S.
,
Hutnikiewicz I.
), s. 48-51
artykuł:
42 Miedzynarodowy Kongres Nauki o Miesie i Technologii w Lillehammer. Zagadnienia opieki nad zwierzetami, ich wstepnego przerobu i bardzo szybkiego wychladzania miesa
(
Kien S.
,
Pospiech E.
,
Borzuta K.
), s. 52-55
artykuł:
35 lat Zakladow Miesnych w Bialymstoku
(
Kloczewski R.
), s. 56-57
artykuł:
Zaklad z tradycjami
(
Lekawski K.
,
Witek M.
), s. 58
artykuł:
BARTEK z Sierakowa
, s. 63
artykuł:
65-lecie Jana Kazowskiego
, s. 65
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.