Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2004
Tom
14
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wplyw bioflawonoidow na jakosc produktow spozywczych. Czesc II. Bioflawonoidy z grejpfruta jako naturalne substancje konserwujace mieso
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Slociak E.
), s. 12-15
artykuł:
Wplyw skladu solanki, temperatury dogrzania oraz dzialania wysokiego cisnienia na jakosc poledwicy sopockiej
(
Hac-Szymanczuk E.
,
Mroczek J.
), s. 16-19
artykuł:
Wplyw sposobow suszenia na wlasciwosci organoleptyczne truskawek
(
Piotrowski D.
,
Lenart A.
), s. 20-25
artykuł:
Wplyw zawartosci wody na przemiany fazowe mieszanin sacharozy z agarem
(
Palacha Z.
,
Karas M.
), s. 26-29
artykuł:
Badanie wplywu mikrostruktury na konsystencje zawiesin krystalicznej glukozy
(
Bakier S.
), s. 30-33
artykuł:
Wplyw metod obrobki wstepnej stosowanych w procesie konwekcyjnego suszenia na wlasciwosci rehydratacyjne suszu z korzenia pietruszki
(
Kaleta A.
,
Gornicki K.
,
Siwinska U.
), s. 34-37
artykuł:
Doskonalenie konstrukcji przemyslowych suszarek tasmowych. Czesc II. Trwalosc siatek przemyslowych suszarek tasmowych
(
Janus P.
), s. 38-42
artykuł:
Proba zastosowania fotoelektrycznego separatora do sortowania nasion fasoli
(
Choszcz D.
,
Konopka S.
,
Wierzbicki K.
), s. 43-45
artykuł:
Analiza procesu niskotemperaturowego suszenia rzepaku w silosie typu BIN
(
Gawrysiak-Witulska M.
,
Ryniecki A.
,
Rudzinska M.
), s. 46-48
artykuł:
Rola wody w przetworstwie zywnosci, zywieniu i zdrowiu czlowieka. Czesc II. Wymagania dla wody w przetworstwie spozywczym
(
Jedrzejczyk H.
,
Hoffmann M.
), s. 49-54
artykuł:
Analiza techniczna stacji CIP oferowanych na polskim rynku
(
Diakun J.
,
Mierzejewska S.
), s. 55-58
artykuł:
Wskazowki dla przedsiebiorcow wdrazajacych system HACCP
(
Tomala D.
,
Palacha B.
), s. 59-60
artykuł:
Procesy innowacyjne w polskim sektorze slodyczy jako efekt bezposrednich inwestycji zagranicznych [BIZ]
(
Bialon L.
,
Janczewska D.
), s. 61-65
artykuł:
Metoda przypadkow uzycia - system ERP
(
Greniewski P.
), s. 66-72
artykuł:
Wplyw substancji organicznej w glebie na jakosc surowcow do produkcji zywnosci. Czesc II. Wplyw wegla brunatnego na wiazanie metali ciezkich w glebie
(
Maciejewska A.
), s. 73-75
artykuł:
Najnowsze porozumienie rolne w Swiatowej Organizacji Handlu [WTO] - implikacje dla Polski
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
), s. 76-80
artykuł:
Zarzadzanie i inzynieria produkcji - nowy kierunek studiow w Wyzszej Szkole Menedzerskiej
(
Dworczyk M.
), s. 81-83
artykuł:
Wspomnienie o Mieczyslawie Nasilowskim
(
Bauer R.
), s. 84
artykuł:
Profesor dr hab.Salemea Kowalewska
(
Pospiszyl K.
), s. 85
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.