Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
2006
Tom
33
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Oznaczenie indeksu glikemicznego wybranych potraw typowych dla kuchni polskiej
(
Dolna A.
,
Ciok J.
,
Szponar L.
), s. 199-212
artykuł:
Źródła fosforu w dietach studentów
, s. 213-221
artykuł:
Polimorfizm genu konwertazy angiotensyny u pacjentów z zespołem metabolicznym
(
Walczak A.
,
Nowicka G.
), s. 222-228
artykuł:
Wody naturalnego pochodzenia jako środki wspomagąjace w żywieniu dietetycznym
(
Latour T.
,
Czajka K.
,
Sziwa D.
), s. 229-235
artykuł:
Znaczenie selenu dla zdrowia człowieka
(
Wlodarek D.
), s. 236-241
artykuł:
Rola i znaczenie chromu w żywieniu człowieka
(
Pachocka L.
,
Nowak A.
), s. 242-247
artykuł:
Współczesne metody oceny pobrania wody
(
Zielke M.
,
Jeszka J.
), s. 248-256
artykuł:
Toksyczne peptydy zbóż, a celiakia
(
Respondek W.
,
Jarosz M.
,
Wierzejska R.
), s. 257-265
artykuł:
Mikroflora jelitowa - znaczenie i modulacja
(
Kordyl M.
,
Libudzisz Z.
), s. 266-280
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.