Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1997
Tom
06
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Helicobacter - obawy i nadzieje
(
Popowski J.
)
artykuł:
Regulacje prawne Polski oraz Unii Europejskiej dotyczace higieny mleka i jego przetworow
(
Kafel S.
,
Lekowska-Kochaniak A.
,
Suchowiak M.
), s. 285-291
artykuł:
Mikotoksyny w zywnosci jako czynnik zagrozenia zdrowotnego
(
Czerwiecki L.
), s. 292-300
artykuł:
Sprawozdanie z wyjazdu szkoleniowego do siedziby FAO w Rzymie i WHO w Genewie w dniach 25.05-7.06.1997 r.
(
Nadolna I.
,
Stos K.
,
Sekula W.
,
Urbanek-Karlowska B.
,
Sciezynska H.
), s. 301-308
artykuł:
Dzialalnosc naukowa, dydaktyczna i spoleczna doc.dr hab. Ireny Celejowej
, s. 318-324
artykuł:
Konstruowanie racjonalnych modeli spozycia zywnosci - wybrane przyklady z krajow zachodnich
(
Morawska M.
,
Sekula W.
), s. 330-337
artykuł:
Wartosc odzywcza wybranych wedlin z krajowego rynku
(
Nadolna I.
,
Iwanow K.
,
Kunachowicz H.
), s. 338-342
artykuł:
Jaja kurze i mieso drobiowe wzbogacone w wielonienasycone kwasy tluszczowe omega 3
(
Kolanowski W.
), s. 343-345
artykuł:
Zywnosc o okreslonych funkcjach prozdrowotnych - zywnosc funkcjonalna na tle doswiadczen japonskich
(
Antosiewicz I.
), s. 346-352
artykuł:
Herbata - korzystny skladnik diety
(
Kolanowski W.
), s. 353-356
artykuł:
System pozaszkolnej edukacji zywieniowej
(
Jezewska-Zychowicz M.
,
Pawlowska A.
), s. 362-367
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.