Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Zielone swieto
(
Ignacionek E.
), s. 16-17
artykuł:
Hotel na szostke
(
Janiak M.
), s. 18
artykuł:
Sommelier w roli glownej
(
Ignacionek E.
), s. 20-21
artykuł:
Praca od kuchni
(
Petrus S.
), s. 22-23
artykuł:
Idealny kucharz to kompilacja odwagi, fantazji, pomyslowosci i cierpliwosci. Rozmowa z Magda Molek dziennikarka i prezenterka telewizyjna
(
Domeracka K.
), s. 24-25
artykuł:
Bigos po brytyjsku
(
Boruc R.
), s. 28-30
artykuł:
Udzial produktow zbozowych w polskiej gastronomii
(
Rosiak E.
), s. 34-36
artykuł:
Zielona wrozka
(
Ignacionek E.
), s. 40-41
artykuł:
Bezpieczenstwo zywnosci i zywienia
(
Rosiak E.
), s. 44-45
artykuł:
Usluga gastronomiczna jako szczegolny produkt
(
Rejman K.
), s. 46-47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.