Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2003
Tom
38
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Wykorzystanie lipaz do produkcji strukturyzowanych lipidow
(
Ledochowska E.
), s. 79-95
artykuł:
Struktura triacylogliceroli wybranych olejow i tluszczow
(
Hazuka Z.
,
Ledochowska E.
,
Jurkowska A.
), s. 96-103
artykuł:
Zmiana wlasciwosci fizycznych tluszczu mlecznego oraz jego wysokotopliwej frakcji w wyniku przeestryfikowania olejem slonecznikowym
(
Tynek M.
,
Ledochowska E.
), s. 104-117
artykuł:
Technologie stosowane do otrzymywania tluszczow smazalniczych
(
Szukalska E.
), s. 118-127
artykuł:
Wlasciwosci fizykochemiczne mieszanek tluszczowych zawierajacych olej palmowy
(
Pawlowicz R.
), s. 128-138
artykuł:
Aktywnosc naturalnych przeciwutleniaczy w oleju rzepakowym i triacyloglicerolach oleju rzepakowego
(
Samotyja U.
,
Malecka M.
), s. 139-146
artykuł:
Stopien przemian lipidow wybranych olejow roslinnych i konsumpcyjnych nasion oleistych
(
Tanska M.
,
Rotkiewicz D.
), s. 147-155
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.