Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1993
Tom
47
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Gospodarka zywnosciowa u progu XXI wieku
(
Kaminski W.
), s. 2-4
artykuł:
Marketing a technologia
(
Imbs B.
), s. 5-6
artykuł:
System numeryczny E a polska legislacja dodatkow do zywnosci
(
Rutkowski A.
), s. 7-10
artykuł:
Wlasciwosci rekonstytucyjne owocow i warzyw suszonych sposobem osmotyczno-konwekcyjnym
(
Lenart A.
,
Iwaniuk B.
), s. 11-15
artykuł:
Wlasciwosci i mozliwosci stosowania w przemysle spozywczym miedziowanych i niemiedziowanych barwnikow chlorofilowych
(
Stasiak A.
,
Wilska-Jeszke J.
), s. 15-17
artykuł:
Ziola jako dodatki do chleba o obnizonej zawartosci soli
(
Haber T.
,
Haberowa H.
,
Lewczuk J.
,
Siwoszek K.
), s. 17-20
artykuł:
Postep w operatywnym sterowaniu produkcja przetworow zywnosciowych
(
Pasternak K.
), s. 21-23
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.