Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1998
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Poznanskie Centrum Zaopatrzenia Przemyslu Miesnego
, s. 2
artykuł:
Konferencja Zakladow Miesnych Ostroda-Morliny SA
, s. 2
artykuł:
Polska Izba Dodatkow do Zywnosci
, s. 2
artykuł:
Stowarzyszenie Rzeznikow i Wedliniarzy Rzeczpospolitej Polskiej informuje
, s. 4
artykuł:
Podaz i popyt na rynku artykulow miesnych w 1997 roku
(
Swietlik K.
), s. 8-9
artykuł:
HACCP gwarancja bezpiecznego produktu o doskonalej jakosci
, s. 10
artykuł:
Mycie i dezynfekcja w zakladach przemyslu spozywczego
, s. 16-19
artykuł:
Systematyzacja kontroli higieny w ramach koncepcji HACCP
, s. 20-21
artykuł:
Mycie pianowe - nowa metoda
, s. 24-26
artykuł:
Mozliwosci oszczedzania podczas mycia zakladow miesnych
, s. 28-30
artykuł:
Zwalczanie szkodnikow zgodnie z zasadami HACCP
(
Ignatowicz S.
,
Wojciechowski T.
), s. 32-34
artykuł:
Wentylacja i klimatyzacja w zakladach miesnych
, s. 38
artykuł:
Mieso krolicze powraca na polskie stoly
(
Druzynska B.
,
Adamik A.
,
Tyburcy A.
), s. 44
artykuł:
Hamburgery z miesa kur i krolikow
, s. 46
artykuł:
Wykrywanie miesa roznych gatunkow zwierzat w przetworach miesnych. Czesc I
, s. 50
artykuł:
Kielbasy parzone
, s. 56
artykuł:
Jakosc tuszek i miesa drobiowego w aspekcie wymagan Unii Europejskiej
(
Mroczek J.
,
Slowinski M.
), s. 62-65
artykuł:
Produkcja miesa
, s. 66-68
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.