Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2001
Tom
55
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Rynek miesa - stan i prognoza
(
Malkowski J.
), s. 2-3
artykuł:
Produkcja miesa i przetworow miesnych w swietle dyrektyw Unii Europejskiej
(
Michalski M. M.
), s. 4-6
artykuł:
Mieso ma przyszlosc
(
Jakobi I.
), s. 10-11
artykuł:
Stan i perspektywy rozwoju technologii przetwarzania miesa
(
Pyrcz J.
,
Dolata W.
,
Pospiech E.
,
Uchman W.
), s. 12-15
artykuł:
Podstawowe czynniki rozwoju polskiego drobiarstwa
(
Dybowski G.
), s. 18-19
artykuł:
Dzis i jutro rynku mleka
(
Seremak-Bulge J.
), s. 20-21
artykuł:
Strategia - po roku
, s. 22
artykuł:
Moduly sukcesu
(
Smolinski E.
), s. 24-25
artykuł:
Spodziewane korzysci dla polskich producentow mleka ze Wspolnej Polityki Rolnej
(
Krzyzanowska Z.
), s. 26-27
artykuł:
Produkcja i spozycie masla w Polsce
(
Bros W.
), s. 28
artykuł:
Konsument na rynku serow w Polsce
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 29-30
artykuł:
Doskonalenie technologii oraz organizacji przetwarzania serwatki w Polsce
(
Bednarski W.
), s. 32-34
artykuł:
Przydatnosc technologiczna mleka koziego
(
Szczepanik A.
,
Libudzisz Z.
), s. 35-36
artykuł:
Praktyki studenckie i uczniowskie w Rhodia Food Biolacta
(
Kolakowski P.
,
Lotowska K.
), s. 37
artykuł:
Rzepak u progu XXI wieku
(
Krygier K.
), s. 41
artykuł:
Zadania przemyslu spozywczego z zakresu ochrony srodowiska w swietle przepisow polskich i UE. Czesc I.
(
Deja A.
), s. 42-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.