Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Osiagniecia i perspektywy technologii zywnosci
(
Jankiewicz M.
), s. 2
artykuł:
Ocena wartosci wypiekowej zarejestrowanych w Polsce odmian pszenicy
(
Kaczynski L.
), s. 3-5
artykuł:
Umami - piaty smak
(
Piesiewicz H.
), s. 6-7
artykuł:
Technika komputerowa na uslugach piekarstwa - w oczach technologa organizatora i informatyka
(
Ratajczak P.
,
Michalak R.
), s. 8-10
artykuł:
I konkurs piekarski w wojewodztwie lodzkim
, s. 12-13
artykuł:
Pol wieku z nami
(
Kilian A.
), s. 14-15
artykuł:
Gniezno - tradycja i jakosc lubia byc para
(
Jarosz K.
), s. 18-19
artykuł:
GiKo - z oferta dla piekarzy
, s. 20-21
artykuł:
Zarys dziejow piekarstwa
(
Kaczmarek J.
), s. 23-24
artykuł:
II Mistrzostwa Swiata mistrzow cukiernikow. Mediolan'95
(
Kania P.
), s. 26-27
artykuł:
Wyposazenie pracowni cukierniczej
, s. 28
artykuł:
Kwartet poleca serwety ozdobne
, s. 32
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.