Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2001
Tom
08
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Synergistyczne interakcje wystepujace pomiedzy polisacharydami w ich mieszaninach
(
Gustaw W.
,
Mleko S.
,
Glibowski P.
), s. 5-15
artykuł:
Tekstura a struktura zeli wybranych bialek globularnych
(
Mleko S.
,
Janas P.
,
Pikus S.
), s. 16-23
artykuł:
Zaleznosci miedzy parametrami chemicznymi a tekstura swiezej i parzonej masy serowej z mleka owczego
(
Bonczar G.
,
Walczycka M.
), s. 24-31
artykuł:
Wplyw paszy z dodatkiem olejow roslinnych i alfa-tokoferolu na procesy utleniania i zmiany cech sensorycznych miesa kurczat
(
Malczyk E.
), s. 32-52
artykuł:
Wplyw preparatu blonnika pszennego na jakosc sensoryczna potraw miesnych
(
Waszkowiak K.
,
Gorecka D.
,
Janitz W.
), s. 53-61
artykuł:
Wplyw selektywnych powlok jadalnych na odwadnianie osmotyczne truskawek
(
Ogonek A.
,
Lenart A.
), s. 62-74
artykuł:
Wplyw dodatku autolizatu drozdzy na sklad chemiczny i cechy sensoryczne win musujacych
(
Wzorek W.
,
Bugajewska A.
,
Majewski B.
), s. 75-85
artykuł:
Wykorzystanie metody HPLC do oznaczania Se[IV] i Se[VI] w wodach mineralnych
(
Gawlowska A.
,
Maslowska J.
), s. 86-94
artykuł:
Model preferencji i zachowania konsumenta na rynku kawy
(
Lenart B.
,
Sikora T.
), s. 95-107
artykuł:
Ekokonsumpcja i niektore jej uwarunkowania wsrod mlodziezy szkolnej i akademickiej
(
Cichocka I.
,
Pieczonka W.
), s. 108-125
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 126-131
artykuł:
Wspolczesny leksykon wiedzy o zywnosci
(
Kostyra H.
,
Kostyra E.
), s. 132-134
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.