Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
05-06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05-06
artykuł:
Samoobrona przed szansa. Rozmowa z Januszem Maksymiukiem, wiceprzewodniczacym Klubu Parlamentarnego SAMOOBRONA RP
(
Soltysiak W.
), s. 6-7
artykuł:
Stawiamy na specjalizacje. Rozmowa ze Zbigniewem Nowakiem, prezesem zarzadu Zakladow Miesnych NOWAK Sp. z o.o. w Gdansku i Jankowie
(
Soltysiak W.
), s. 8-9
artykuł:
Kto szuka dobrego doradcy, nie bladzi. Rozmowa z Wojciechem Chorosinskim, prezesem zarzadu BESTMONT S.A. w Sieradzu
(
Baranski M.
), s. 14
artykuł:
Zaklad Miesny SMAK EKO na rynku od pietnastu lat. Budowa, modernizacja, rozwoj
(
Skarzynska B.
), s. 16
artykuł:
To jest tradycja z dziada pradziada. Rozmowa z Mieczyslawem Miazga, prezesem SMAK EKO GORNO
(
Skarzynska B.
), s. 17
artykuł:
Biala fabryka wsrod pol Podlasia
(
Skarzynska B.
), s. 20-21
artykuł:
I konferencja prasowa Andrzeja Leppera - wicepremiera, ministra rolnictwa i rozwoju wsi. Raport otwarcia
(
ws
), s. 22
artykuł:
Grzegorz Grabowski - Wolowina to strzal w dziesiatke. MOGRAL dziala fair play
(
Skarzynska B.
), s. 23
artykuł:
Sposob na rynkowy sukces. Rozmowa z Franciszkiem Smokiem, wiceprezesem zarzadu Zakladow Przetworstwa Miesnego JAF w Pilicy, woj. slaskie
(
Soltysiak W.
), s. 30-31
artykuł:
Ekologia - moda czy koniecznosc?
(
Skarzynska B.
), s. 32-33
artykuł:
Mazurskie specjaly
(
ws
), s. 34-35
artykuł:
Najwazniejszy jest klient
(
ws
), s. 38-39
artykuł:
JUGEMA wygrywa jakoscia. Rozmowa z Maciejem Krezelewskim, wlascicielem firmy JUGEMA w Srodzie Wielkopolskiej
(
Soltysiak W.
), s. 40
artykuł:
VIII Ogolnopolski Konkurs Przetworstwa Miesa w Poznaniu. Dobre - jak bulka z kielbasa
(
Skarzynska B.
), s. 44
artykuł:
Substancje dodatkowe i aromaty dymu wedzarniczego. Nowe regulacje prawne UE
(
Gajda J.
), s. 45
artykuł:
III Ogolnopolskie Dni Wedliniarstwa. Nowa stolica w Rawiczu
(
Skarzynska B.
), s. 46
artykuł:
Antoni Burek trzyma smak
(
Skarzynska B.
), s. 48
artykuł:
KAR-MAT z Pragi kolo Poddebic ma 15 lat. Po wybojach do Europy nie dojedziesz
(
Skarzynska B.
), s. 49
artykuł:
Rola i funkcja fosforanow w przetworstwie miesa
(
Kowalski R.
,
Pyrcz J.
), s. 50
artykuł:
W biznesie konca nie widac
(
Skarzynska B.
), s. 52-53
artykuł:
Nikt nie lubi zrzucania z hurtowej polki
(
Skarzynska B.
), s. 56
artykuł:
TAURUS czyli zamilowanie do tradycji
(
WS
), s. 58-59
artykuł:
Czego reszta Polski zazdrosci Wielkopolsce? Zgodnie, z pasja, modelowo
(
Skarzynska B.
), s. 61-62
artykuł:
Swietowali czlonkowie Cechu Rzeznikow i Wedliniarzy w Lodzi. Patron integruje
(
BS
), s. 62
artykuł:
Smaczne wedliny dla polskiej rodziny
(
Skarzynska B.
), s. 63
artykuł:
Rownac do najlepszych. Rozmowa z Wlodzimierzem Bartkowskim, wiceprezesem zarzadu Ciechanowskich Zakladow Drobiarskich CEDROB SA w Ciechanowie
(
Soltysiak W.
), s. 65
artykuł:
Rosjanie lubia polskie mieso. Rozmowa z Walentyna Jalocha, uczestniczka popularnego programu telewizyjnego 'Europa da sie lubic', dyrektorem prywatnej kliniki medycznej w Sepolnie Krajenskim [woj. kujawsko-pomorskie]
(
Soltysiak W.
), s. 68
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.