Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1993
Tom
45
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Procesy przeksztalceniowe w przemysle miesnym
(
Duda Z.
,
Pisula A.
,
Tucholka J.
), s. 10-15
artykuł:
Spozycie produktow miesnych w 1992 roku
(
Swietlik K.
), s. 17-19
artykuł:
Badania wynikow gospodarczych przedsiebiorstw przemyslu miesnego.Czesc II
(
Pasternak K.
), s. 20-22
artykuł:
Aktywnosc wody a rozwoj drobnoustrojow
(
Michalski M.
,
Wojciechowski J.
), s. 28
artykuł:
Wartosc odzywcza miesa ogrzewanego technika mikrofalowa.Cz.II.Witaminy i skladniki mineralne
(
Janitz W.
,
Pyrcz J.
), s. 29-30
artykuł:
Produkcja zywca i przerob miesa metodami biologicznymi
(
Urban S.
), s. 31-32
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.