Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2005
Tom
15-16
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wplyw cisnienia homogenizacji na stabilnosc emulsji napojowych z dodatkiem skrobii modyfikowanej
(
Dluzewska E.
,
Leszczynski K.
), s. 27-30
artykuł:
Wplyw aglomeracji w pneumatycznie generowanym zlozu fluidalnym na sklad granulometryczny modelowej zywnosci w proszku
(
Poszytek K.
,
Domian E.
,
Lenart A.
), s. 31-34
artykuł:
Porownanie jakosci babek drozdzowych otrzymanych z ciasta zamrazanego
(
Ceglinska A.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Haber T.
), s. 35-36
artykuł:
Analiza wykorzystania podajnika P-10 do wytwarzania mieszanin miodu z pylkiem kwiatowym
(
Bakier S.
), s. 37-40
artykuł:
Zastosowanie pomiaru barwy do oceny jakosci miesa drobiowego
(
Slowinski M.
,
Florowski T.
,
Adamczak L.
,
Dasiewicz K.
,
Golonko M.
), s. 41-43
artykuł:
Optymalizacja warunkow szacowania [metoda komputerowej analizy obrazu] tluszczu w drobnym miesie wieprzowym klasy II
(
Dasiewicz K.
,
Szymanski P.
), s. 44-47
artykuł:
Dym wedzarniczy i preparat dymu wedzarniczego. Sklad, wlasciwosci, zastosowanie
(
Kostyra E.
), s. 48-50
artykuł:
Jakosc i trwalosc potraw typu convenience food przechowywanych w warunkach czesciowej prozni
(
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 51-54
artykuł:
Opracowanie metody oznaczania gestosci wybranych owocow w stanie zamrozonym
(
Palacha Z.
,
Raczynski W.
), s. 55-59
artykuł:
Parametry i wydajnosc ciec odglawiajacych dla projektowania maszyn do obrobki ryb karpiowatych
(
Majewski J.
), s. 60-63
artykuł:
Model mechaniczny formowania ksztaltek walcowych z ciasta
(
Chwarscianek F.
), s. 64-67
artykuł:
Mieszanie materialow ziarnistych o roznej gestosci w mieszalniku bebnowym
(
Boss J.
,
Kolasa-Wiecek A.
), s. 68-70
artykuł:
Analiza bazy zywieniowej wybranego kampusu studenckiego w aspekcie jakosci uslug i oczekiwan konsumentow
(
Neryng A.
,
Mieszkalska A.
), s. 71-73
artykuł:
Substancje polepszajace jakosc pieczywa. Czesc I. Substancje dodatkowe dozwolone i enzymy
(
Jedrzejczyk H.
,
Hoffman M.
), s. 74-79
artykuł:
Glowne kryteria klasyfikacji kawy surowej
(
Kwiatkowska-Sienkiewicz K.
), s. 80-81
artykuł:
Realizacja systemu HACCP w zakladach przetworstwa miesnego
(
Janus A.
), s. 82-86
artykuł:
Dobrowolne standardy handlowe IFS [International Food Standard] oraz BRC [standard techniczny British Retail Consortium] a system HACCP
(
Tomala D.
,
Palacha B.
), s. 87-88
artykuł:
Impas czy postep w negocjacjach rolnych w WTO; implikacje dla Polski?
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
), s. 89-92
artykuł:
Doliny zdrowej zywnosci jako wyzwanie dla regionalnych strategii innowacji w Polsce
(
Boguski J.
), s. 93-99
artykuł:
Projektowanie homogenicznych aplikacji w UML. Czesc II. Generowanie kodu w obiektowym jezyku programowania
(
Greniewski P.
), s. 100-103
artykuł:
Logistyka w przedsiebiorstwie. Czesc II. Logistyka jako funkcja sprawnosci organizacyjnej przedsiebiorstwa oraz zastosowanie logistyki w praktyce
(
Pawlowski M.
,
Piatkowski Z.
,
Wojcik-Kosla D.
), s. 104-112
artykuł:
Marketingowa orientacja rozwoju podmiotow sfery nauki
(
Bialon L.
,
Janczewska D.
), s. 113-118
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.