Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2006
Tom
50
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Struktura i stan przemyslu zbozowo-mlynarskiego i paszowego
(
Jurga R.
), s. 4-8
artykuł:
Wazna rola blonnika i tluszczu w ograniczaniu kalorycznosci diety zywieniowej
(
Jurga R.
), s. 8-9
artykuł:
Ergosterol jako wskaznik mikroflory grzybowej ze szczegolnym uwzglednieniem jego zawartosci w zbozach oraz produktach zbozowych
(
Perkowski J.
,
Busko M.
), s. 10-13
artykuł:
Kukurydza. Czesc 8. Technologia produkcji platkow kukurydzianych [metoda tradycyjna]
(
Gasiorowski H.
), s. 14-16
artykuł:
Seminarium Mlynarskie towarzyszace walnemu Zebraniu Czlonkow Stowarzyszenia Mlynarzy RP w dniu 21 kwietnia 2006 roku w Plonsku
, s. 19-20
artykuł:
Kongres GAM w Moguncji w Niemczech
, s. 20-22
artykuł:
Posiedzenie rady sekretarzy Generalnych GAM w Warszawie w dniu 30 czerwca 2006 roku
(
Rothkaehl J.
), s. 22
artykuł:
Jubileusz 60-lecia Zespolu Szkol Spozywczych w Krajence
(
Hermanowska J.
), s. 23-24
artykuł:
W poszukiwaniu wlasciwej mieszanki przemialowej
, s. 25
artykuł:
Makarony tradycyjne i blyskawiczne - aspekty techniczne i technologiczne
(
Wojtowicz A.
,
Moscicki L.
), s. 26-29
artykuł:
Wplyw receptury oraz warunkow ekstruzji na zdolnosc pochlaniania tluszczu pelletow ziemniaczanych
(
Trela A.
,
Moscicki L.
), s. 29-31
artykuł:
Popyt krajowy i produkcja pasz przemyslowych
(
RoJ
), s. 32-34
artykuł:
Stan i perspektywy rynku pasz
, s. 35
artykuł:
Produkcja mieszanek paszowych w UE w 2005 roku
(
Jurga R.
), s. 36
artykuł:
Rozporzadzenie Komisji [WE] nr 2073-2005 z dn. 15 listopada 2005 r. w sprawie kryteriow mikrobiologicznych dla srodkow spozywczych
, s. 37
artykuł:
Ukraina w swiatowej czolowce eksporterow jeczmienia i pszenicy
, s. 38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.