Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
1999
Tom
06
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Mozliwosci zwiekszenia wartosci technologicznej i odzywczej mleka
(
Grega T.
), s. 5-14
artykuł:
Wplyw frakcji nietriacyloglicerolowej na stabilnosc oksydatywna tluszczu przeestryfikowanego chemicznie i enzymatycznie
(
Ledochowska E.
,
Datta I.
), s. 15-24
artykuł:
Wplyw dodatku karagenu na teksture kielbasy parowkowej o zroznicowanej zawartosci wody i tluszczu
(
Lachowicz K.
,
Gajowiecki L.
,
Sobczyk M.
,
Oryl B.
), s. 25-36
artykuł:
Wplyw NaCl na wlasciwosci reologiczne wybranych hydrokoloidow i ich mieszanin
(
Gustaw W.
,
Achremowicz B.
,
Mleko S.
), s. 38-48
artykuł:
Wplyw procesow fotodegradacji i biodegradacji na wlasciwosci opakowaniowej folii z polietylenu
(
Szostak-Kotowa J.
,
Witalis J.
), s. 49-58
artykuł:
Preferencje konsumenckie cech jakosci produktow mleczarskich w Polsce poludniowo-wschodniej
(
Swida J.
,
Sikora T.
), s. 60-69
artykuł:
Analiza finansowa przedsiebiorstw przemyslu spozywczego: mleczarskiego i cukrowniczego
(
Szybiga K.
,
Kaczkowski J.
), s. 70-80
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 81-87
artykuł:
XXIX sesja naukowa Komitetu Technologii i Chemii Zywnosci PAN oraz sesje towarzyszace
(
Bednarski W.
), s. 94-99
artykuł:
Problemy kontroli zywnosci
(
Rutkowski A.
), s. 105-106
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.