Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1995
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Puchar Europy w dziedzinie specjalnosci regionalnych
, s. 3
artykuł:
Warszawski hotel Forum - elastycznosc przy ustalaniu cen
(
Boldt B.
), s. 4
artykuł:
Pizza z krokodylem czyli co serwowano w Victorii
(
Pietruszewska K.
), s. 6
artykuł:
Roznorodnosc produktow
, s. 10
artykuł:
TT Warsaw Tour + Travel'96
, s. 12
artykuł:
Trend Hotel'95
, s. 12
artykuł:
Tour Salon'95
, s. 13
artykuł:
Ogolne zasady doboru wyposazenia technologicznego dla duzych kuchni
(
Koziorowska B.
), s. 20
artykuł:
O krabach i homarach prawie wszystko
(
Pietruszewska K.
), s. 22
artykuł:
Palac w Jablonnie
, s. 24-25
artykuł:
Szampan i jego krewni
, s. 26-27
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.