Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1998
Tom
46
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Typy maki w swietle wspolczesnych przemian rynkowych
(
Piesiewicz H.
), s. 4-7
artykuł:
Bakterie fermentacji mlekowej - klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie
, s. 7
artykuł:
Jaja zrodlem zakazen paleczkami Salmonelli
(
Janitz W.
,
Jedrusek-Golinska A.
), s. 8-9
artykuł:
Liofilizowana kultura starterowa do produkcji chleba
(
Wlodarczyk M.
,
Diowksz A.
), s. 10
artykuł:
Kilka uwag w sprawie wytwarzania ciasta na chleb mieszany
(
Kownacki J.
), s. 16-17
artykuł:
Piece SOLAR i MONSUN niemieckiej firmy Debag
(
Kownacki J.
), s. 18-19
artykuł:
U Czeslawa Kierata w Zabrzu
(
Kania P.
), s. 20-21
artykuł:
Na najwyzszym poziomie
(
Jarosz K.
), s. 22-24
artykuł:
Pompejanska piekarnia
, s. 27
artykuł:
Krajalnice do chleba
, s. 27
artykuł:
Ciasto kruche
(
Kania P.
), s. 28-29
artykuł:
Wielkanoc w polskiej tradycji
(
Pietruszewska K.
), s. 30-31
artykuł:
Miedzynarodowe Targi Lodziarstwa, Cukiernictwa i Piekarstwa Rzemieslniczego RIMINI'98
(
Kania P.
), s. 33-35
artykuł:
Po raz pierwszy polskie pokazy cukiernicze w Rimini
(
Kania P.
), s. 36-37
artykuł:
INTERPIEK coraz lepszy
, s. 38-41
artykuł:
Nowosci lodziarskie na nadchodzace lato
, s. 44
artykuł:
Nowa forma prezentacji firmy
, s. 46
artykuł:
Berlinski Zielony Tydzien
(
Zawadka M.
), s. 47
artykuł:
Krajowy Produkt - Przyszloscia Polski
, s. 48
artykuł:
Konferencja prasowa na temat targow IBA'98
, s. 49
artykuł:
Po raz trzeci razem
, s. 49
artykuł:
Lancuchy marketingowe dla zboza i jego przetworow
, s. 50
artykuł:
Znak firmowy firmy
(
Klimek J.
), s. 51
artykuł:
Rodzi sie tradycja
(
Soszynska-Masny M.
), s. 54-58
artykuł:
Kursy dla nauczycieli w Osrodku Profesional
(
Nowak I.
,
Kubicka L.
,
Orligora E.
), s. 59
artykuł:
Drozdze w piekarstwie i nie tylko
(
Jarosz K.
), s. 60-62
artykuł:
Rozmowy mistrza z uczniem. O zawodzie piekarza
(
Kownacki J.
), s. 63
artykuł:
Lody z dodatkiem alkoholu
(
Pluta A.
), s. 64-65
artykuł:
Lody o wysokiej zawartosci suchej masy
(
Pluta A.
), s. 65-66
artykuł:
Porady prawne. Ordynacja podatkowa [cz.II]
(
Paprocki J.
), s. 67-68
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.