Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2003
Tom
01
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Najwieksze hurtownie maja ponad 2 tys. produktow w ofercie
(
JP
), s. 18-20
artykuł:
Startujemy - czesto, wygrywamy 5 proc. przetargow
(
Kruzel T.
), s. 22-23
artykuł:
1000 punktow w Europie - 10 w Polsce
(
KO
), s. 24
artykuł:
Ponad 60 proc. punktow gastronomicznych akceptuje karty
(
MBA
), s. 26
artykuł:
Karty platnicze w lokalu gastronomicznym - uciazliwy gadzet czy wymierna korzysc?
(
Gruszecka J.
), s. 27
artykuł:
Gastronomia w centrach handlowych
(
MBA
), s. 28
artykuł:
Conieco dwie restauracje rocznie
(
KO
), s. 32-33
artykuł:
Cel: 300 malych i tanich placowek
(
KO
), s. 34
artykuł:
HACCP dla kazdego
, s. 36
artykuł:
Unia Europejska sprawdzi kazdy widelec
(
MBA
), s. 39
artykuł:
Polowa restauracji rezygnuje z kas fiskalnych
(
JP
), s. 40
artykuł:
Mlynki coraz popularniejsze
(
JP
), s. 44-45
artykuł:
Kilka tysiecy posilkow dziennie
(
KO
), s. 46
artykuł:
Wina w gastronomii
(
KO
), s. 49-50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.