Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Wyniki Konkursu Produktow Miesnych - Wiosna 2001
(
Zawadzka K.
), s. 4
artykuł:
Konkurs Wedlin - Wiosna 2001
, s. 8-9
artykuł:
IV Ogolnopolski Konkurs Przetworstwa Miesa w Poznaniu
, s. 10
artykuł:
Technologie dla przemyslu miesnego i drobiarskiego - seminarium firmy Dera Poland
, s. 12-13
artykuł:
Targi IFFA-IFFA Delicat 2001
, s. 16
artykuł:
Ponad 100 lat dobrego smaku
, s. 22-23
artykuł:
Magazynowanie. Optymalizacja przeplywu towarow
, s. 26
artykuł:
Py jako kryterium jakosci miesa
, s. 30-36
artykuł:
Ograniczenie wystepowania miesa wieprzowego z wada PSE
, s. 37-38
artykuł:
Wplyw czestotliwosci pradu stosowanego do oszolamiania na jakosc tuszek i miesa indykow
, s. 44
artykuł:
Zarzadzanie kosztami produktu
(
Kotarbinski J.
), s. 46
artykuł:
Nowe hurtownie Sokolowa
, s. 50
artykuł:
Firma Banss na targach IFFA 2001
(
Piwnicki M.
), s. 53-54
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.