Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1995
Tom
49
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Rynek nasion oleistych i pasz
(
Imbs B.
), s. 254
artykuł:
Konsumpcja tluszczow roslinnych w Polsce w latach dziewiecdziesiatych
(
Rosiak E.
), s. 255-256
artykuł:
Aktualne tendencje w technologii i skladzie margaryny
(
Krygier K.
,
Wasylik K.
), s. 257-260
artykuł:
Tluszcze do smazenia. Wybor w aspekcie korzysci i zagrozen
(
Szukalska E.
), s. 261-263
artykuł:
NNKT w wybranych rodzajach margaryny na polskim rynku i ich zmiany podczas przechowywania
(
Sikora E.
), s. 264-266
artykuł:
Zawartosc skladnikow mineralnych zwiazanych z blonnikiem pokarmowym z nasion rzepaku
(
Amarowicz R.
,
Grabska J.
), s. 268-269
artykuł:
Charakterystyka konsystencji margaryny przy uzyciu roznicowego kolorymetru skanningowego
(
Mroczkowski A.
,
Gogolewski M.
), s. 270-273
artykuł:
Konsolidacja przedsiebiorstw przemyslu spozywczego
(
Pasternak K.
), s. 275-277
artykuł:
Procesy modernizacji przemyslu spozywczego
(
Chudoba L.
), s. 278-282
artykuł:
Najciekawszy wyrob spozywczy roku 1994
, s. 282-283
artykuł:
Nowe dokumentacje programowe dla szkol przemyslu spozywczego
(
Kopec K.
), s. 284-285
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.