Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1993
Tom
41
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
XXII Kongres Technikow Polskich
(
Jankiewicz M.
), s. 2-3
artykuł:
Stan obecny i zamierzone zmiany w sposobie normalizacji zywnosci,w tym wyrobow cukierniczych i piekarskich
(
Marcinek J.
), s. 4-6
artykuł:
Jeczmien w zywieniu czlowieka
(
Kawka A.
,
Gasiorowski H.
), s. 6-7
artykuł:
Dlaczego slowniczek jest tak cennym surowcem?
(
Gasiorowski H.
,
Cierniewska A.
), s. 7-8
artykuł:
Skad wzielo sie slowo chleb?
(
Gasiorowski H.
), s. 9
artykuł:
Inwestowanie - wymog rynku
, s. 17
artykuł:
Westfalskie Zaklady Margaryny
, s. 23-24
artykuł:
Piramida...hopsa bez cukru
(
Klimek J.
), s. 25
artykuł:
Pracownia lodow zaprasza...
(
Malolepszy B.
), s. 26
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.